Sınav Stresinizi Azaltacak Gençlik Dizileri

gençlik dizileri 2019

Öğrencilerin izlemekten oldukça keyif alacağı 7 gençlik dizisi ile karşınızdayız. Gençlik dizileri, arkadaşlık ilişkilerini ana konu alarak güldürmeyi başarıyor. Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri gençlik dizileri listemizle baş başa bırakalım. Keyifli okumalar!

Friends

Listemizin ilk sırasında Friends dizisi bizleri
karşılıyor. Gelmiş geçmiş en iyi sitcom’lardan biri olan Friends’in yapım yılı
1994 olsa da popülerliğini korumaya devam ediyor. Hatta bu dizinin birçok
gençlik dizisinden daha başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Friends’in konusuna baktığımızda ise 6 arkadaşın 20’li yaşlardan 30’lu yaşlarına kadar serüvenini anlatıyor. Toplamda 10 sezondan oluşan dizide bazı bölümler duygusallık yaşatırken bazı bölümler kahkaha seviyesini attırmayı başarıyor. Ara ara gözlerinizi dolduracak dizi, gülmekten çenenizi de ağrıtabiliyor.

Teen Wolf

2011 yapımı olan Teen Wolf dizisi, özellikle paranormal olayları sevenler için ideal bir gençlik dizisi olabilir. Aksiyon, komedi ve dram içeren dizi, bir kurt adam tarafından ısırıldıktan sonra hayatı değişen lise öğrencisi Scott Mccall’ı konu alıyor. Kurt adam olduktan sonra birçok özel yeteneğe kavuşan Scott, aynı zamanda birçok düşmana karşı koymaya çalışıyor. Bu sırada Scott’un yanında onun sırrını bilen bazı arkadaşları duruyor. 

Misfits

Listemizin üçüncü sırasındaki Misfits dizisi, kamu hizmet cezası almış bir grup sorunlu genci konu alıyor. Her bir genç kendi özelliklerinin daha hormonlu hale gelmesiyle farklı yetiler kazanıyor. Örneğin bir kız dokunduğu her adamı kendine aşık ederken; koşucu çocuk zamanda yolculuk yapabilecek kadar hız elde etmeyi başarıyor. Misfits, genel olarak özel güçler ile ergenliğin bir araya gelişinin nelere sebep olacağını konu alıyor.

American Vandal

Listemizdeki diğer dizilere göre biraz daha farklı konuya sahip olan American Vandal, yalnızca bir gençlik dizisi değil aynı zamanda suç dizisi. Gerçek hikayelere dayanan suç belgesellerinin eleştirildiği dizi, suç ve kara mizahı bir araya getiren gençlik dizisi. Toplamda 8 bölümden oluşan dizinin her bir bölümü 30 dakikadan oluşuyor.

Bunheads

Broadway yıldızı Sutton Foster’ın başrolünde yer aldığı gençlik dizisi Bunheads, özellikle dansa ilgisi olanların dikkatini çekmeyi başarıyor. Komedi ve dramın harmanlandığı dizi, işin içerisine dans girince daha eğlenceli bir hale geliyor. Bunheads dizisi, evlenerek küçük bir kasabaya taşınan ve dans kariyerini sonlandırmak isteyen bir kızın hikayesini ele alıyor.

Stranger Things

Listemizin sonlarına doğru bizleri yine oldukça paranormal bir dizi karşılıyor. Gençlik dizileri arasında en iyilerden biri olan Stranger Things’in konusu paranormal olaylar üzerine kurulu. Küçük bir çocuğun farklı bir evrene geçiş yapmasıyla başlayan dizide her bölüm yeni bir gelişmeye şahit oluyoruz.

Özellikle paranormal olayları seven kişilerin izleyebileceği dizinin ana karakterleri ise 18 yaş altı kişilerden oluşuyor. Ayrıca dizideki çocukların telsizlerle haşır neşir olduğunu belirtmekte de fayda var.

Sex Education

Lise öğrencilerine yer veren dizide, cinsel ilişkiler üzerine uzmanlaşmış bir annenin lise çağındaki çocuğu para karşılığında cinsel ilişki eğitimi vermeye başlar. Daha sonrasında aşık olan ve ilk ilişkisini yaşayan çocuk, binbir türlü olayla karşı karşıya kalır.

Cevapla

E-posta adresiniz yayımlanmayacak.Zorunlu alanlar *