Ders çalışmaya biraz mola – En popüler mobil oyunlar

en iyi mobil oyunlar eylül 2019

Ara sıra oyun oynamak hiç de fena fikir değil. Oyunlar, sıkıldığınız anda sizi can sıkıntısından kurtarabilir, hatta daha sonrasında ders çalışmaya daha iyi motive edebilir. Biz de bu yazımızda sizleri can sıkıntısından kurtaracak en iyi mobil oyunlar 2019 listemizle karşınızdayız.

En iyi mobil oyunlar 2019

Listemizdeki mobil oyunlar, özellikle hareket halindeyken eğlenceli bir deneyim sunmayı başarıyor. Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Android ve iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi mobil oyunlar 2019 listemizle baş başa bırakalım.

Oceanhorn

Özellikle efsanevi oyun olan Zelda’yı sevenlerin bayılacağı Oceanhorn, hikayesi ve oyun müziği gibi detaylarıyla ön plana çıkıyor. Ayrıca 3 boyutlu grafikler ile ortalamanın üstünde bir deneyim sunmayı başaran oyundaki kontroller de her yaş grubunun oynayabileceği kadar kolay.

Real Racing 3

Eğer ki arabaları seviyorsanız Real Racing 3 oyunu, sunmuş olduğu grafikler ve oynanış biçimi ile tam da sizin için olabilir. Adından da anlaşılacağı üzere üst düzey grafiklere sahip olan oyunda birçok farklı otomobil markasının yer aldığını görüyoruz. Çevrimiçi özelliği ile dünyanın farklı yerlerindeki insanlarla oynayabileceğiniz oyunun, bu türdeki en başarılı oyunlardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Breaking Bad: Criminal Element

Ünlü dizi Breaking Bad’den esinlenerek geliştirilen oyunda, laboratuvarınızı geliştirmek ve rakiplerinize karşı savunmakla yükümlüsünüz. Gelirinizi artırarak büyütebileceğiniz laboratuvarlar, rakiplerinize karşı daha güçlü olmanıza imkan sunuyor. Bu oyun özellikle Breaking Bad izleyicilerinin hoşuna gidecektir.

Alto’s Odyssey

İlk olarak iOS cihazlar için geliştirilen oyun, birçok kullanıcı tarafından sevilmesinin ardından Android cihazlar için de yayınlandı. Alto’un macerasını ele alan oyunda oldukça başarılı bir şekilde tasarlanmış bölümlerde, çöldeki gizemleri ortaya çıkaracaksınız. Ara sıra can sıkıntınızı gidermek için oynayabileceğiniz oyun, özellikle ders aralarında oynamak için oldukça ideal olabilir. Her arada bir bölüm bitirmek hiç de fena olmaz.

Dota Underlords

Moba oyunların atası olarak bilinen Dota’nın çıkardığı Dota Underlords oyunu, daha önce görmediğimiz bir oyun türünde karşımıza çıkıyor. Satranç tahtasına benzer bir ortamda oynanan oyunda, satrançta olduğu gibi taktikler ve strateji ile savaşmanız gerekiyor. Her biri farklı özelliklere sahip olan karakterleri iyi bir şekilde organize etmeniz ve iyi bir şekilde savaştırmanız gerekiyor.

Her biri farklı özelliklerle ön plana çıkan karakterler, birbirleriyle ile bağdaştırıldığında daha da güçleniyor. Oyunda turnuva yapar gibi birden fazla düşmanla savaşıyorsunuz. Sonuna kadar direnen oyunun birincisi olmaya hak kazanıyor. Bu yüzden bir oyunun oldukça uzun sürebileceğini hatırlatmakta fayda var.

Cevapla

E-posta adresiniz yayımlanmayacak.Zorunlu alanlar *