Hız Severler İçin En İyi Yarış Oyunları

Hız Severler İçin En İyi Yarış Oyunları

Akıllı telefon için Store’larda onlarca oyun yer alıyor. Kimi oyunlar hayli eğlenceli iken, kimileri de kötü grafikler, sesler gibi olumsuz özellikleri ile sevilmiyor. Yarış oyunları da mobil cihazlar için hızla gelişmeye devam ediyor. Özellikle arabalara ilgisi olan ve hız sevenler için yarış oyunları da ideal bir tercih oluyor. Biz de bu yazımızda hız severler için yarış oyunlarını derledik. İşte 6 adet yarış oyununu sıraladığımız en iyi yarış oyunları!

Android ve iOS için En İyi Yarış Oyunları

Android ve iOS uygulama marketlerinde birçok yarış oyununa denk gelebilirsiniz. İçlerinde birçok iyi oyun olmasına rağmen kötü oyunlar da mevcut. Peki, en iyi yarış oyunları hangileri?

Asphalt 9: Legends

En popüler yarış oyunlarından biri olan Asphalt serisinin en son üyesi Asphalt 9: Legends, grafikleri ve yer verdiği otomobil modelleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Milyonlar tarafından sevilerek oynanan oyunu Android ya da iOS cihazınıza indirerek oynayabilirsiniz.

NFS No Limits

Bilgisayarlarda oynanan ilk yarış oyunlardan biri olan Need for Speed serisine birçoğumuz hakimdir. Son yıllarda mobil ekosisteme yaptığı yatırımlarla kendi mobil oyunlarını çıkartan NFS, bu listemizde NFS No Limits oyunuyla bizleri karşılıyor. NFS No Limits, hızlı yarışları ile yarış sevenleri etkilemeyi başarıyor. Oyunu Android ve iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Real Racing 3

Adından da anlaşılacağı üzere gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Real Racing 3, Need For Speed serisinin geliştiricisi EA Games tarafından yayınlandı. En iyi mobil oyunlardan biri olan oyun, grafikleri ve oynanış biçimi olarak oldukça başarılı bir deneyim sunuyor. Real Racing 3 Android ve iOS platformu için indirilebilir.

CSR Racing 2

Diğer yarış oyunlarından biraz daha farklı oynanış biçimine sahip olan oyun, başarılı grafikleri ve oynanış biçimiyle birçok kullanıcının kalbini kazanmayı başarıyor. Oyunu Android ve iOS cihazlarınıza indirip oynayabilirsiniz.

GT Racing 2

Asphalt’ın yapımcılarından çıkan farklı bir araba yarış oyunu olan GT Racing 2, farklı koşullardaki yarış seçenekleri ile dikkat çekiyor. Yarışmak istediğiniz pistte gece, gündüz ve farklı hava koşullarını seçmenize olanak sunuyor. GT Racing 2’nin Android ve iOS sürümü mevcut.

Traffic Racer

Türk geliştirici tarafından geliştirilen oyun, grafik bakımından diğer oyunlara göre biraz daha geride kalsa da eğlenceli yapısıyla bizleri karşılıyor. Kuş bakışı görüntü açısı ile oynadığınız oyunu Android ve iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Ayrıca Okuyun: En Popüler Mobil Oyunlar

Cevapla

E-posta adresiniz yayımlanmayacak.Zorunlu alanlar *